Ovo je najpohlepniji Srbin u fudbalu: Rođen na selu u Bosni, uništava sina i misli samo na jedno!

Želi maksimalno profitirati

Ovo je najpohlepniji Srbin u fudbalu: Rođen na selu u Bosni, uništava sina i misli samo na jedno!

Admin Čaušević

Mnogo je uspješnih fudbalera koji brigu o karijeri prepuste o očevima. To je i slučaj sa sjajnim fudbalerom koji je već mjesecima glavna tema fudbalske pijace na Apeninima. Međutim, očeva pohlepa bi ga na kraju mogla skupo koštati.

Mladen Samardžić, otac Lazara Samardžića je posljednjih mjeseci udarna tema italijanskog transfer pijace. Ljetos je njegov sin koji je još uvijek u vlasništvu Udinese je bio sve dogovorio s Interom.

Došao je odlični veznjak u Milano obavio i ljekarski pregled, pozdravio se i sa pojedinima navijačima Intera, a onda je došlo do senzacionalnog raspada.

Dogovor, malo prije samog potpisa je propao. Nešto se desilo između tate Mladena i Rafaele Pimente, koja je bila dio cijelog posla kao igračeva zastupnica.

"Inter je sklopio posao s osobom koja za to nije imala dopuštenje", kazao je Samardžićev otac o Pimenti. "Promijenili su karte na stolu i ja nisam za to”, odgovorila je tada sama Pimenta na optužbe.

Oglasi

Samardžić se ove zime činio na korak od Napolija, ali nevjerojatno, čak i u ovom slučaju sve je blokirano na provizijama koje bi klub sa juga Italije treba platiti samom igračevom ocu.

Ne mogu se dogovoriti oko plate, provizije i prava na imidž što je dovelo da se u posao uključi i Juventus. Opet je za sve bio presudan Samardžićev otac.

Ko je famozni Mladen?

Rođen 1979. godine u Bosni i Hercegovini. Njegovo mjesto rođenja je selo Tupkovići pored Živinica, a sa 44 godine ima i njemačko državljanstvo.

Kao fudbaler igrao je kao napadač za Türkiyemspor Berlin prije nego što je karijeru završio u klubu FK Srbija Berlin II.

Od tog trenutka sav život u svijetu fudbala počeo se vrtjeti oko njegovog sina Lazara. S rastom Lazarovog kvaliteta, tako raste i Mladenova pohlepa.

Oglasi

Sve to najviše šteti Samardžiću junioru koji u Udineseu uglavnom sjedi na klupi budući da ga trener Cioffi trenutno ne vidi kao dovoljno mirnim i spokojnim.

Razumljiv i jasan izbor s obzirom na trenutak u kojem se igrač nalazi. Rat "sjevera" i "juga" za potpis traje. Napoli bi ga odmah, a Juventus bi ga najradije "rezervisao" za ljeto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve bi se moglo promijeniti da otac Mladen smanji pohlepu, umanji svoje ekonomske zahtjeve i počnje razmišljati o budućnosti svog sina.

Sigurno je sam Lazar sanja o nastupu na Evropskom prvenstvu za Srbiju, međutim ako ne bude igrao u klubu teško da će dobiti poziv Dragana Stojkovića.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
francesko kosiga yebiga dzulijo andrejoti se okoti dzani de mikelis je penis
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi