Ovo mogu samo veliki majstori: Lazar Samardžić postigao nerealan gol protiv Intera
Nevjerovatan pogodak srpskog fudbalera

Fenomenalan potez

Ovo mogu samo veliki majstori: Lazar Samardžić postigao nerealan gol protiv Intera

Midhat Šljivak

Srpski fudbaler Lazar Samardžić postigao je nevjerovatan pogodak za vodstvo Udinesea protiv Intera od 1:0.

Nevjerovatan gol Lazara Samardžića Udineseu je donio prednost u 40. minuti meča protiv apsolutnog favorita i vodećeg tima prvenstva - Intera.

Srpski reprezentativac je na fenomenalan načun postigao pogodak. Šutirao je prizemno iskosa s desne strane kaznenog prostora, iznenađeni igrači Intera su se sklanjali i lopta je završila u mreži.

Yann Sommer i Denzel Dumfries pružili su ruke jedan prema drugom. Očekivali su reakciju ovog drugog, a lopta je otišla u mrežu.

Publika je naravno ustala na noge. Čuveni Friuli ili Bluenergy stadion je eksplodirao i ovo je jedan od najljepših golova koje su vidjeli u posljednjih nekoliko godina.

Oglasi

Talentovani 22-godišnji veznjak je još jednom pokazao da je zaista vrhunski kvalitet i definitivno bi ovo trebala biti njegova posljednja sezona u Udineseu.

Dosta je timova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Spominje se najviše Juventus, a Inter je odustao nakon što ih je 'izdradio' u ljeto prošle godine.

Srbin je došao na ljekarske preglede, činilo se kako je posao gotov, no na kraju je otac pokvario sve nakon što je zatražio dodatni novac za sebe.

Lazaru Samardžiću je ovo četvrti pogodak sezone, a pored toga upisao je i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/ballstopvb39935/status/1777417661170729128[/twitter]

Pogledajte ovu zaista pravu majstoriju Lazara Samardžića. Vrhunski potez zaista.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ado_GTI
Frljoka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi