Lazarević proziva u ponedjeljak, na Banja Ilidži mnogo nepoznanica
Mnogo upitnka u Gradačcu

Kako će izgledati NK Zvijezda u drugom dijelu

Lazarević proziva u ponedjeljak, na Banja Ilidži mnogo nepoznanica

S. Mlaćo

U ponedjeljak sa početkom u 12 sati sa pripremama će startati i nogometaši Zvijezde iz Gradačca. Mnogo upitnika ja pred trenerom Miletom Lazarevićem nakon polusezone koju je njegov tim okončao na četvrtom mjestu.  

Prije par dana UO NK Zvijezda donio je odluku o raskidu saradnje sa sada već bivšim kapitenom Dejanom Popovićem koji je 9. januara na Instagramu čestitao Dan Republike Srpske, što su navijači žestoko kritikovali, a Uprava kluba je zatim donijela sasvim očekivanu odluku. Nešto ranije, klub je napustio i Enes Brčkalić koji je pomalo neočekivano našao na transfer listi.

Kada su nova imena u pitanju, za sada je na Banja Ilidžu na posudbu stigao Alen Kurtalić iz FK Sloboda, a kako saznajemo dogovoren je i povratak Melvina Osmića, Nemanju Đekića i Armina Kadića.

Njima je preostalo još samo da zvanično potpišu ugovore.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U rubrici odlasci sigurno neće ostati samo Popović i Brčkalić. Naime, na meti klubova iz Premijer lige i Prve lige FBiH su Kenan Šarić, Ljubiša Pecelj, te Sabahudin Jusufbašić.

Sva trojica ima važeće ugovore koji su i glavna kočnica pri eventualnom odlasku, a sve će biti jasnije u ponedjeljak kada će čelnici kluba i obaviti razgovore sa svim nogometašima.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi