Lazio i Napoli u januaru žele dovesti Izeta Hajrovića

Agent potvrdio interes

Lazio i Napoli u januaru žele dovesti Izeta Hajrovića

Mladi veznjak Grasshoppersa, Izet Hajrović mogao bi se u bliskoj budućnosti priključiti Senadu Luliću u redovima rimskog Lazija.

Ovu informaciju je za talijanske medije potvrdio Hajrovićev agent, Steven Semeraro, ali je također istakao kako je mala vjerovatnoća da će njegov klijent u januaru napustiti redove Grasshoppersa budući da se konkretniji razgovori nisu vodili.

 

Za usluge ovog mladog igrača je također pokazao i Napoli u kom ga vide kao zamjenika Mareka Hamšika.

 

"Lazio je samo jedan od klubova koji njega prate i recimo da je bilo nekoga pristupa. Ipak, ne mogu govoriti o pregovorima jer se u skorije vrijeme nisam čuo ni sa kim", rekao je Semeraro te je dodao:

 

"Znam Petkovića i znam koliko prati švajcarsku ligu, ali opet ponavljam da nema nikakvih pregovora. Mislim da Grasshoppersi neće prodavati Hajrovića u januaru". 

 

Podsjetimo, Hajrović je dobio poziv Ottmara Hitzfelda za prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, kom se odazvao, a u tom susretu je odigrao sedam minuta.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Hajrović je nedavno za naš portal kazao kako želi zaigrati za BiH i pored poziva iz švajcarske reprezentacije.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.