Navijač Lazija na rasnoj osnovi vrijeđao Dumfriesa, a kamere ga slučajno snimile

Oponašao majmuna

Navijač Lazija na rasnoj osnovi vrijeđao Dumfriesa, a kamere ga slučajno snimile

E. Čaušević

Fudbaleri Intera poraženi su večeras na Olimpicu od Lazija sa 3:1.

Inter je odlično otvorio meč i poveo u 12. minuti kada je Perišić pogodio iz penala, ali je Lazio u drugom dijelu došao do preokreta.

Prvo je Immobile izjednačio u 64. minuti iz penala, a gol za 2:1 postigao je Anderson u 81. minuti iako nije poštovao fair-play jer je nastavio akciju dok je igrač Intera ležao na terenu.

Konačnih 3:1 postavio je Milinković-Savić u prvoj minuti sudijske nadoknade.

No, detalj koji je obilježio meč desio se u samom finišu, a slučajno je prikazan i u direktnom prenosu.

Naime, Dumfries je u 91. minuti napravio prekršaj zbog čega je dobio žuti karton, a kada su ga snimale kamere slučajno su "uhvatile" i navijača Lazija koji je s tribina na rasnoj osnovi vrijeđao igrača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je oponašao zvuk majmuna, a ni slutio nije da će biti snimljen u direktnom prenosu. Italijanski mediji već su pokrenuli lavinu kritika zbog takvog poteza navijača Lazija kojeg sigurno očekuje kazna.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Daj ba bježite tam, kakvo oponašanje majmuna. Nesmiješ više ni usta otvoriti, šta vam je. Čovjek navija, neće sjediti skrštenih ruku i zatvorenih usta jbt. Da je skakućo okolo kao majmun i dirao se po glavi i hlupao pesnicama po prsima ok, al ovo???
4 7
user1612368054
Doživotna zabrana ulaska na stadion i ćao!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi