Lazio najavio derbi, Lulić centralna figura

Njegov gol se pamti

Lazio najavio derbi, Lulić centralna figura

Lazio i Roma ovog vikenda igraju novi 'Derby della Capitale' u okviru 15. kola Serije A.

U ulozi domaćina će biti Lazio, čiji će navijači biti mnogo brojniji na Olimpicu, a organizator utakmice je video klipom najavio veliki derbi koji slijedi.

Oficijelna stranica Lazija prenijela je kraći trailer, a na snimku se mogu vidjeti neki od najljepših i najvažnijih golova koje su Nebeskoplavi u prošlosti postizali protiv najljućeg rivala.

Naravno, među njima je i Lulićev gol iz finala Kupa 2013. godine, a upravo je naš reprezentativac bio centralna figura ove video-najave.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč Lazija i Rome igra se u nedjelju s početkom u 15 sati, a dva kluba su na tabeli udaljena samo jedan bod i bore se za sami vrh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi