Lazio nerealnim zahtjevima ruši transfer Senada Lulića?
FOTO: EPA

Četiri kluba žele Lulića

Lazio nerealnim zahtjevima ruši transfer Senada Lulića?

Adnan Beganović

Bosanskohercegovačkog reprezentativca i fudbalera Lazija, Senada Lulića, u svojim redovima žele vidjeti četiri kluba.

Prema pisanju italijanskih medija Southampton, Juventus, Valencija i Bayer Leverkusen bi Senada Lulića rado vidjeli u svojim redovima, a i bosanskohercegovački reprezentativac spreman je upustiti se u novu avanturu.

Međutim, njegov odlazak u januaru čini se kao nemoguća misija pošto Lazio nije spreman Lulića pustiti za manje od 15 miliona eura, što je cifra koju u ovom trenutku niti jedan od četiri navedena kluba neće ponuditi.

Podsjetimo, Luliću sa Lazijom ugovor ističe u ljeto 2017. godine, a prije par mjeseci je odbio ponudu o potpisivanju novog.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U rimsku ekipu bosanskohercegovački reprezentativac je stigao 2011. godine iz Young Boysa, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Grasshopper, Belinzonu i Chur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.