Lazio novi lider Serije A, Mihinu Bolognu "ukopao" VAR

Serija A

Lazio novi lider Serije A, Mihinu Bolognu "ukopao" VAR

Edmir Škorić
Teme:

U meču 26. kola italijanske Serije A Lazio je sa 2:0 savladao Bolognu.

Lazio je nastavio da pobjeđuje, a današnjom pobjedom nad Bolognom priv je put zasjeo na vrh Serije A sa 62 boda, dok Juventus ima 60 i utakmicu manje koju je trebao da igra sutra protiv intera, ali je pomjerena za 13. maj.

Rimski klub je poveo u 18. minuti, a gol je postigao Luis Alberto na asistenciju Cire Immobilea.

Samo tri minute kasnije Correa je na asistenciju Alberta povisio na 2:0 i to je na kraju bio i konačan rezultat.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku su poništena dva gola Bologne. Prvo gol Denswila u 53. minuti zbog igranja rukom, a drugi Takehiru Tomiyasuu u 68. minuti jer je prethodno Palacio bio u ofsajdu.

Ti golovi su dodatno poremetili goste, koji su na kraju ipak ostali poraženi i morali su da čestitaju Laziju na pobjedi i preuzimanju vrha.

Top Komentari

zvjezdan10
Najprijatnije iznenađenje lige godinama unazad.
0 0
mer12
Ruka i rame nije isto, sto to malo ne ispitas, preispitujes Juventus dal je ovo dal je ono
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi