Loše vijesti iz Italije: Novi problemi za Lulića

Propustit će baraž?

Loše vijesti iz Italije: Novi problemi za Lulića

Iz Italije nam stižu loše vijesti o zdravstvenom stanju Senada Lulića.

Kapiten Lazija je pristao da se vrati u nacionalni tim i pomogne 'Zmajevima' da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, međutim sve je izvjesnije da u utakmicama baraža Dušan Bajević neće moći računati na njega.

Lulićev oporavak od povrede ne ide baš najbolje, a posljednje informacije sa 'čizme' govore kako se cijela situacija zakomplikovala i da će bh. fudbaler liječenje nastavlja izvan Italije.

"Liječenje Lulića će se nastaviti u Njemačkoj ili Švicarskoj kod poznatog doktora Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta. Radi se o ljekaru njemačke reprezentacije koji je, između ostalog, brinuo i o Miroslavu Kloseu", navode Italijani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Male su šanse da će Lulić spremno dočekati baraž utakmicu koju Zmajevi igraju 26. marta protiv Sjeverne Irske, a njegovo odsustvo veliki je hendikep i za Lazio.

Top Komentari

SakeArsenal
A **** ga
1 2
Mele
Bez tenka, i bez njega, lijeva strana nije to sto bi trebala biti kod nas..Moze Visca naprijed, nazad smo tanki..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi