Povrijedio se Ciro Immobile

Problemi za Lazio

Povrijedio se Ciro Immobile

Fudbaleri Lazija u ovim trenucima igraju utakmicu 21. kola italijanske Serije A protiv Chieva na domaćem terenu. 

Iako nebesko plavi trenutno vode sa 2:1 nakon prvih 45 minuta ne mogu biti zadovoljni jer su ostali bez najboljeg igrača Cire Immobilea.

Immobile, koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 20 golova i prvi je strijelac lige, iz igre je morao izaći u 35. minuti zbog problema sa povredom mišića.

Za sada nije poznato koliko će morati da pauzira, ali je sigurno da će svaki propušteni meč za njegovu ekipu biti veoma bolan obzirom da je Immobile u sjajnoj formi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je trenutno nalazi na 4. poziciji sa 40 osvojenih bodova, a ukoliko pobijedi danas Chievo, onda će se barem na kratko popeti na treću poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi