Veliki rimski bod za Bikove: Torino izborio opstanak u Seriji A
FOTO: EPA

Zaostala utakmica 25. kola

Veliki rimski bod za Bikove: Torino izborio opstanak u Seriji A

H. Zilić

Završeno je sve u Seriji A kada je u pitanju borba za opstanak.

U zaostaloj utakmici 25. kola, Torino je večeras u Rimu remizirao sa Lazijom rezultatom 0:0 i tako Benevento gurnuo u Seriju B zajedno sa ekipama Parme i Crotonea.

Torino sada kolo prije kraja ima 36 bodova, četiri više od Beneventa s kojim igraju u posljednjem kolu.

Sa druge strane Lazio je ovim bodom potvrdio učešće u Evropa ligi naredne sezone i završit će na kraju na šestoj poziciji.

Lazio je večeras bio puno bolji protivnik. Imali su više prilika, konkretnih akcija, ali odbrana Bikova je izdržala i na kraju torinski klub je došao do najvrijednijeg boda ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodjamo da je i Immobile u 84. minuti promašio penal za Rimljane.

U timu Lazija u 62. minuti u igru je ušao naš Senad Lulić umjesto Faresa, dok u timu Torina zbog povrede u sastavu nije bilo našeg Amera Gojaka.

Top Komentari

Tuzla_1987
Hvala Imobileu sto mi uze 50km.
3 0
Fele
Lazio napadao i borio se ko da im treba za titulu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi