Navijači spremili "doček" igračima Torina, policija imala posla

Nakon novog poraza

Navijači spremili "doček" igračima Torina, policija imala posla

E. Škorić

Torino je jučer poražen na gostovanju kod Spezije i još uvijek strahuje za opstanak.

Torino je u subotu primio četiri gola od Spezije, što znači da je ukupno ovaj tim primio 11 golova u posljednjih sedam dana, pošto je malo ranije na svom terenu doživio debakl od Milana (0:7).

Ogorčeni navijači odlučili su da dočekaju igrače i da im poruče šta trenutno misle o njihovim nastupima.

Ultrasi su se suočili s ekipom i Davideom Nicolom, a prema nekim izvješćima policija je morala intervenirati s obzirom na to da su neki navijači gurnuli voditelja tima Emiliana Morettija i izvršnog direktora Antonia Comija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Granata ima četiri boda više od Beneventa, koji se nalazi u opasnoj zoni, a zanimljivo da će se u posljednjem kolu direktno sastati Torino i Benevento.

Benevento danas dočekuje otpisani Crotone i ako ostvari pobjedu, primaknut će se Torinu na samo jedan bod.

Top Komentari

HUNTER
Šta je sa Gojakom? Hoće li babo Ahmed i sada uletiti sa kešom i sa vezama, kao što ga forsira čitavo vrijeme? Pitam za jarana
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije