Lazio za tri minute riješio posao protiv Udinesea

Lulić napravio penal koji gosti nisu iskoristili

Lazio za tri minute riješio posao protiv Udinesea

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija pobijedili su večeras na svom terenu Udinese sa 2:0 u zaostaloj utakmici 25. kola italijanske Serije A.

Rimski klub je bez većih problema uspio da dođe do nova tri boda koja su im zlata vrijedna u borbi za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Lazio je posao završio za svega tri minute kada su uspjeli postići oba gola. Domaći su poveli u 21. minuti nakon što je Immobile asistirao, a gol za 1:0 postigao je Caicedo.

Samo tri minuta kasnije na semaforu je bilo 2:0, a ovaj put su domaći imali dosta sreće jer je svoju mrežu zatresao Sandro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Udinese se početkom drugog dijela mogao vratiti u meč nakon što je Senad Lulić skrivio penal. Ipak, na sreću našeg bivšeg reprezentativca De Paul nije bio precizan s bijele tačke i ostalo je 2:0.

Lazio je trenutno na sedmom mjestu sa 52 boda i ima tri boda manje od Milana koji je četvrti na poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Udinese je na 16. mjestu sa 32 boda i još uvijek strepe za opstanak u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi