Manchester City spreman na sve kako bi doveo Leaa

Ugovor je spreman

Manchester City spreman na sve kako bi doveo Leaa

Esmer Oštraković

Uprava Manchester Cityja ozbiljno razmišlja o dovođenju nogometaša Milana, Rafaela Leaa, a smislili su i način kako da to urade.

Oni su naime spremni ponuditi Milanu Jacka Grealisha kojeg su skupo platitli Aston Villi i to u zamjenu za Rafaela Leaa.

Leaov ugovor sa Milanom vrijedi još osamnaest mjeseci, a Milan je već pokušao da produži ugovor sa njim, međutim dogovora nema.

Uprava Milana ponudila mu je ugovor po kojem bi zarađivao 6.5 miliona eura po sezoni, ali Leao želi da ide iz Milana.

Zainteresovanih klubova za njegove usluge ima, a glavni tim koji je zainteresovan je upravo Manchester City koji je već pripremio ugovor.

Oni su spremni da mu daju dvostruko veću platu nego što mu je ponudio Milan, a to će naravno sasvim sigurno zadovoljiti Leaa.

Engleski mediji tvrde da su spremni ponuditi čak i Jacka Grealisha, a sve kako bi doveli sjajnog nogometaša Milana.

Ipak u Milanu nisu baš zadivljeni ponudom Manchester Cityja, a dva su razloga. Prvi je što je Gralish stariji od Leaa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A drugi je taj što zarađuje dosta više, te bi opet imali problema sa platom koju bi morali ponuditi potencijalnom pojačanju.

Ostaje da vidimo kako će na sve ragovati Leao koji želi napustiti klub i sigurno da bi vrlo rado zaigrao pod palicom Pepa Guardiole.

Top Komentari

koraj
Makar minimum gramatike Ostrakovicu. Ime je Leao, nije Lea. Znaci, hoce da dovede Leaoa a ne Leaa. Lopatu u ruke, nije ovo za tebe.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti