Rafael Leao je čudo: Inter na koljenima!

Preokret Rossonera

Rafael Leao je čudo: Inter na koljenima!

Edmir Škorić

Milan u gradskom derbiju vodi s 3:1 i sve je bliže velikoj pobjedi.

Iako je Inter poveo golom Marcela Brozovića u 21. minuti, suočava se s novim porazom od svog gradskog rivala.

Aktuelni šampion je u 28. minuti izjednačio golom sjajnog Rafaela Leaa, koji je u nastavku imao svoj šou.

Prvo je u 54. minuti sjajno centrirao s lijeve strane, nakon čega je Olivier Giroud pogodio za 2:1, da bi u 60. minuti majstorski zabio za 3:1. Giroud je uzvratio Portugalcu asistencijom.

Leao je nevjerovatan talenat i nije ni čudo što su velikani poput Real Madrida, PSG-a i Chelseaja zainteresovani za njegove usluge. Milan ga ne želi izgubiti, no igrač ima 150 miliona eura odštetnu klauzulu koja bi mogla biti aktivirana već na zimu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 63. minuti derbija u igru je ušao i Edin Džeko, no pitanje je da li je već kasno za Inter da se vrati...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Forzaaaaaaaaaaaaa Milaaaaan!!!!!"Upamti frajeru,da ti pare ne mogu,kupit raju,iskrenu!"..beš pare,ne zabijaju milioni golove!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti