Bizarni problemi odgodili meč Leedsa i Arsenala

Trebalo da počne u 15 sati

Bizarni problemi odgodili meč Leedsa i Arsenala

Edmir Škorić

Leeds i Arsenal u 15 sati počeli su svoj meč 11. kola engleske Premier lige, ali ubrzo je prekinut.

Jedan od zanimljivijih duela ovog kola igrat će se na Elland Roadu, a sjajni Arsenal ima priliku da ostane na vrhu tabele i da ode na +4 Manchester Cityju koji kasnije igra derbi s Liverpoolom na Anfieldu.

Međutim, ekipa Mikela Artete mora da sačeka na odigravanje meča, a razlog je tehničke prirode, odnosno problem sa strujom, zbog čega nije u mogućnosti da se koristi VAR.

Iako svjetlost ne dolazi u pitanje zbog toga, jasno jer se radi o dnevnom terminu, ipak nedostatak električne energije ne može da omogući korištenje tehnologije.

Tehnički problemi utječu na veliki ekran i komunikaciju službenih lica tokom utakmice, pa je nemoguće krenuti dok se problemi ne riješe.

Igrači su se vratili u svlačionice, a na teren će izaći tek kada organizator meča riješi probleme sa strujom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu od 15 sati počeli su mečevi Aston Villa - Chelsea i tu gosti već vode golom Mounta s 1:0, dok je trenutno bez golova u duelu Manchester Uniteda i Newcastlea. Southampton je poveo protiv West Hama.

Derbi kola igra se od 17:30 sati na Anfieldu, a sastaju se Liverpool i Manchester City, koji želi da pretekne Arsenal na tabeli.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi