Martinelli briljira u Arsenalu, a sada je donio definitivnu odluku o nastavku karijere

Nema potrebe da nešto mijenja

Martinelli briljira u Arsenalu, a sada je donio definitivnu odluku o nastavku karijere

Esmer Oštraković

Nogometaši Arsenala ove sezone igraju zaista sjajno u svim takmičenjima.

Na iznenađenje svih nalaze se na čelu u Premiershipu iznad zaista moćnog Manchester Cityja, a i u Evropskoj ligi igraju fenomenalno.

Čini se da je Arteta konačno uravnotežio sastav, te sada Arsenal bere plodove rada iz prethodnih sezona kada su mnogi omladinci uvođeni u sistem igre.

Jučer je Arsenal ostvario pobjedu u derbiju protiv Liverpoola što je samo kruna Artetinog rada obzirom da su posljednjih godina Topnici redovno gubili od jučerašnjeg protivnika.

Jedan od najboljih pojedinaca na jučerašnjoj utakmici bio je Gabriel Martinelli koji je postigao gol i upisao asistenciju.

Nije samo jučerašnji nastup Brazilca bio sjajan, jer Martinelli ove sezone uz Gabriela Jesusa prosto nosi Arsenal do dobrih rezultata.

Oglasi

Odmah su se pojavile špekulacije da su za njega zainteresovani neki od najvećih klubova na svijetu, te da ga žele dovesti u svoje redove.

O svemu je odlučio progovoriti i sam nogometaš, te nije krio koliko je sretan u Arsenalu i da nema namjeru mijenjati tim.

"Želim ostati u Arsenalu, naravno. Razgovaramo o novom ugovoru, tako da sačekajmo da vidimo šta će se desiti. Ali vjerujte da želim ostati u Arsenalu", rekao je Martinelii.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova vijest dobija na težini samim tim jer ju je prenio čovjek koji je majstor za transfere, a naravno riječ je o Fabriziju Romanu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Polako, SLOZIT ce se kockice kao i do sada..AR567AL ce zavrsiti od 5 mjesta pa DOLE, Martinelli ce preci u nekog od EVROPSKIH VELIKANA, da osvaja trofeje i osjeti cari LIGE SAMPIONA..
1 1
user1656135209
@DOKTOR_GAZ_
Crkni smetljaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi