Leeds u sumraku "istopio" Oštrice, reakcija Bielse je posebna priča

Velika pobjeda

Leeds u sumraku "istopio" Oštrice, reakcija Bielse je posebna priča

A. Čaušević

Leeds United nastavlja da oduševljana na startu nove sezone. Danas su Bijeli s Elland Roada gostovoali Sheffield Unitedu i upisali minimalan trijumf.

Nakon što su u prvom kolu tokom meča sa Lvierpoolom impresionirali fudbalski svijet, u drugom kolu su savladali Fulham u sjajnom meču sa sedam golova, ovaj put su postili svega jedan, ali tri boda vrijedan gola.

Pogodak odluke postigao je Patrick Bamford koji je zabio glavom u 88. minuti. Englez je tako postao prvi igrač Leedsa koji je na uvodna tri kola bio strijelac.

Zbog pobjede je bio prezadovoljan i Marcelo Bielsa. Legendarni Argentinski stručnjak ovaj put je meč pratio klečeći na koljenima, a gol je proslavio kao da ga je on postigao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/wilnoticias/status/1310200476093341699[/twitter]

Leeds je do sada skupio šest bodova iz tri kola, a u narednoj rundi ih čeka novi izuzetno težak izazov i domaći meč protiv Manchester Cityja.

Top Komentari

zvjezdan10
zašto je ovakva reakcija posebna priča?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi