Legendarni Ćiro se oglasio nakon debakla Hrvatske i posebno isprozivao jednog igrača

Bez dlake na jeziku kao i uvijek

Legendarni Ćiro se oglasio nakon debakla Hrvatske i posebno isprozivao jednog igrača

S. Grebović

Fudbaleri Hrvatske sinoć su pretrpjeli težak poraz na gostovanju u Portugalu rezultatom 4:1 u prvom kolu UEFA-ine Lige nacija.

Hrvatski mediji nisu štedjeli kako selektora Dalića tako ni njegove izabranike nakon sinoćnjeg ubjedljivog poraza.

Portugalci su igrali bez svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda, ali i bez njega su dokazali o kakvoj se kvalitetnoj reprezentaciji radi. Za 'evropske Brazilce' su redom pogađali Cancelo, Jota, Joao Felix i Andre Silva, dok je gol utjehe za Vatrene bio djelo Petkovića u sudijskoj nadoknadi.

Poraz je mogao biti i uvjerljiviji da Hrvati na svom golu nisu imali Livakovića koji je u par navrata branio zaista sjajno. S toga su mediji opravdano kritikovali Dalića i igrače, a jedan od najglasnijih bio je veliki Miroslav Ćiro Blažević koji je posebno kivan bio na Matea Kovačića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u takmičarskoj formi i to se vidjelo. Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je veoma drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima! Veliko razočaranje. Dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojem ovdje više nije mjesto.", jasan je bio Ćiro.

Top Komentari

koki
Jedi ****a ublehašu
1 5
Shik
Ma netreba na pjedince udarati. Svi su zakazali osim golmana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi