Legendarni Gianfranco Zola završio u bolnici

Zbog zdravstvenih problema

Legendarni Gianfranco Zola završio u bolnici

S. Grebović

Pomoćnik Maurizija Sarrija na klupi Chelsea, Gianfranco Zola kasno je sinoć hospitaliziran u obližnjoj bolnici zbog problema sa kamencem u žučnoj kesi.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, legendarni Talijan je još prošle sedmice bio podvrgnut operativnom zahvatu, ali je zbog neželjenih komplikacija vraćen u bolnicu na neodređeno.

Bivši igrač londonskih Plavaca je u medijima viđen kao prva zamjena ukoliko Maurizio Sarri dobije nogu sa klupe zbog niza loših rezultata, ali zdravlje je ipak na prvom mjestu pa će na trenerski angažman Zola barem još neko vrijeme morati pričekati.

Talijan je u dresu Chelsea proveo punih 7 godina i za taj period postigao 59 golova na 229 odigranih mečeva. Pored plavog dresa u karijeri je još nosio dresove između ostalih Parme, Cagliaria i Napolija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi