Legendarni Pirlo porukom De Rossiju oduševio javnost

Brojni igrači su uputili poruke podrške

Legendarni Pirlo porukom De Rossiju oduševio javnost

S. Pašalić

Daniele De Rossi je jučer objavio da nakon 18 godina napušta Romu.

35-godišnji De Rossi će 26. maja protiv Parme odigrati svoju posljednju utakmicu na Olimpicu, a najavio je kako ne namjerava još uvijek završiti karijeru.

Njegovi saigrači su se na poseban način oprostili od njega te su svi obukli dres sa njegovim imenom. Poruke De Rossiju su jučer pristizale sa svih strana, a sam igrač je rekao da ih je dobio preko 500.

Tako se i nekadašnji sjajni igrač Milana i Juventusa, Andrea Pirlo dirljivom porukom na svom Twitter profilu oprostio od De Rossija.

"Jedan važan dio tvog života se završio. Nije važno gdje, ali nastavi igrati i zabavljaj se jer nogomet i dalje treba ljude kao što si ti"

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti