Legendarni veznjak opet u reprezentaciji Argentine

Igrat će na Panameričkim igrama

Legendarni veznjak opet u reprezentaciji Argentine

Admin Čaušević

Javier Mascherano (34) će ponovo nositi dres reprezentacije Argentine. 

Nakon što se legendarni veznjak oprostio od Gaučosa poslije eliminacije na Svjetskom prvenstvu El Jefe će opet braniti boje svoje zemlje.

Mascherano će se naći na spisku igrača koji će nastupiti za selekciju Argentine tokom Panameričkih igara koje će se u julu održati u prijestolnici Perua, Limi.

Bivši igrač Liverpoola i Barcelone će biti jedan od tri igrača starijih od 23 godine koje će izabrati selektor Fernardo Batista.

Osim Mascherana na listi će se naći još dva poznata imena koji su igrali u Evropi, Fabricio Coloccini i Maxi Rodriguez.

Coloccini je nosio dres Milana, Villaerala, Atletico Madrida i Newcastlea, a trenutno nastupa za San Lorenzo. Rodriguez koji nosi dres Newell'sa je igrao u Atletico Madridu i Liverpoolu.

Inače, od 2018. Mascherano nastupa za kineski Hebei Fortune, a dres reprezentacije Argentine do sada je nosio 147 puta uz tri postignuta gola.

Top Komentari

Sanska_Prangija
A Legende i prdacine
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi