Legia i Zaglebie podijelili bodove, Stojan Vranješ debitovao

Potencijalni bh. reprezentativac za Legiju igrao 90 minuta

Legia i Zaglebie podijelili bodove, Stojan Vranješ debitovao

Adnan Beganović

U okviru 8. kola poljskog fudbalskog prvenstva odigrana su dva meča u kojima nije bilo pobjednika.

Bodove su podijelili Legia, za koju je debitovao potencijalni bh. reprezentativac Stojan Vranješ i Zaglebie (2:2), te Lechia i Korona (2:2).

Derbi 8. kola odigran u Varšavi mnogo bolje je otvorilo Zaglebie, koje je u 17. minuti preko Piateka stiglo do prednosti. Deset minuta kasnije Papadopulos udvostručuje prednost gostujuće ekipe.

Tada se činilo da je pitanje pobjednika odlučeno, a u drugom dijelu domaći kreću na sve ili ništa i takva igra im se isplaćuje u 69. minuti Trickovski smanjio na 1:2. Pet minuta kasnije Nikolić je pogodio za konačnih 2:2.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Vranješ, koji je prije reprezentativne pauze potpisao ugovor sa Legijom, u igri je proveo svih 90 minuta i solidno je odradio svoj posao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.