Stojan Vranješ pojačao Legiju

Potencijalni bh. reprezentativac u slavnom poljskom klubu

Stojan Vranješ pojačao Legiju

A. Beganović

Stojan Vranješ, potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac, karijeru će nastaviti u Legiji iz Varšave.

Iako je prije par mjeseci sa svojim sada već bivšim klubom Lechijom potpisao novi ugovor, bosanskohercegovački veznjak je pred sami kraj prelaznog roka promijenio sredinu.

Njegove dobre igre u poljskom šampionatu nisu ostale nezapažene, pa je na svom stolu imao nekoliko ponuda, a izabrao je onu Legijinu sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

Tako će Bosna i Hercegovina u Evropa ligi imati još jednog predstavnika pošto sse Legija uspjela kvalifikovati u grupnu fazu.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Podsjetimo, Vranješ je karijeru započeo u Borcu iz Banja Luke, a branio je i boje Pandurija, Cluja i Vojvodine. Vranješ je prošao omladinske selekcije fudbalske reprezentacije naše zemlje, a skupio je i tri nastupa za seniorski tim i nalazi se na širem spisku selektora Mehmeda Baždarevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.