Leicester pobjeđuje u Ligi prvaka, Ranieri ljut
FOTO: EPA

Znaju se prioriteti...

Leicester pobjeđuje u Ligi prvaka, Ranieri ljut

  Fudbaleri Leicestera ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u grupnoj fazi Lige prvaka. 

Engleski šampionprvak je jučer u okviru 3. kola slavio protiv Kopenhagena s 1:0, ali sa druge strane trenera Claudija Ranierija muči to što njegovi igrači ne blistaju u Premiershipu. U osam utakmica su ostvarili samo dvije pobjede. 

"Veoma sam ponosan sa jedne strane, a kada pogledam prvenstvo, odmah se naljutim. Sve je u psihologiji jer kada igramo Ligu prvaka onda smo skoncentrisani, pametni u svakoj situaciji. Previše energije trošimo na Ligu prvaka i to želim promijeniti jer je domaće prvenstvo naš prioritet u ovom trenutku", kazao je Ranieri. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester u Ligi prvaka trenutno ima devet bodova i praktično je već prošao grupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi