Leicester "podebljao" ponudu, Juve na iskušenju

Leicester "podebljao" ponudu, Juve na iskušenju

Edmir Škorić

Bivši engleski prvak Leicester ne odustaje od stopera Meriha Demirala.

Leicester je već neko vrijeme zainteresovan za Demirala, a sada je navodno spremio još bolju ponudu za turskog nogometaša.

Prema italijanskim novinama Corriere dello Sport, Lisice namjeravaju da ponude ukupno 40 miliona eura za Demirala, odnosno 30 miliona uz 10 miliona bonusa.

Ipak, vodstvo Juventusa ne žuri s prodajom igrača koji je ljetos stigao u klub i koji ima ugovor dxo 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Demiral je danas igrao protiv Cagliarija i mogao bi biti jako važan za Juve u nedostatku drugih rješenja na poziciji stopera jer je poznato da je Chiellini povrijeđen i odustan na duži period.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi