Perezov prioritet su dvojica igrača, no ima i rezervne planove

Tvrdi ugledni španski novinar

Perezov prioritet su dvojica igrača, no ima i rezervne planove

E. Čaušević, foto: EPA

Belgijski dvojac u Chelseaju, Eden Hazard i Thibaut Courtois, još uvijek nisu odlučili da produže svoju saradnju sa londonskim klubom.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da će Hazard napustiti Stamford Bridge i preći u Real Madrid, te da je to glavni razlog što još uvijek nije potpisao novi ugovor s Plavcima. Ipak, Chelseaju ne predstavlja samo Hazard problem već i Courtois s kojim također pregovaraju oko novog ugovor.

Ugledni španski novinar Gulliem Balague objavio je da nije slučajnost što Hazard i Courtois još uvijek nisu produžili ugovor. Naime, on je izjavio da je upravo ovaj dvojac iz Chelseaja glavna meta Kraljeva u ljetnom prelaznom roku, te da će Florentino Perez učiniti sve kako bi ih doveo.

"Real Madrid ima jasne ciljeve na kraju ove sezone. Prioritet je da dovedu Hazarda i Courtoisa. Ima tu još nekoliko imena na listi želja, ali ovaj dvojac će biti prioritet. Siguran sam da imaju plan B i C, no svi poznajemo Pereza i on neće tek tako odustati od Belgijanaca", rekao je Balague.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi