Lennon o "poljoprivrednicima" iz Sarajeva: Barem jedan je zaslužio crveni karton

Treneru Celtica se nisu svidjeli startovi fudbalera bordo tima

Lennon o "poljoprivrednicima" iz Sarajeva: Barem jedan je zaslužio crveni karton

Sarajevo je u prvom meču 1. pretkola Lige prvaka na Koševu poraženo od Celtica sa 1:3, dok je bordo tim i večeras u revanšu na Celtic Parku upisao poraz, rezultatom 2:1.

Trener Celtica Neil Lennon bio je izuzetno zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovom tima protiv, kako je sam rekao, jakog i čvrstog Sarajeva.

Ipak, prokomentarisao je Lennon i nekoliko grubih startova fudbalera Sarajeva.

"Bili su pomalo 'poljoprivredni', u majmanju ruku. Barem jedan od njih je zaslužio crveni karton... Na ovom nivou sudije ponekad vide igru malo drugačije nego mi. To je ono što sam ja naučio. Najbolje je ne govoriti ništa", izjavio je nakon utakmice Lennon, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Posljednje što želite na ovom nivou su povrede koje prouzrokuju duge pauze... Sutra će moji igrači imati pokoju modricu, ali nadam se da neće biti ništa značajno.... Bilo je jako važno da igrači ostanu mirni jer disciplina je važan faktor i ne želimo da izgubimo nekoga za predstojeće utakmice. Znamo koliko teške, naporne i napete mogu biti ove kvalifikacione utakmice, ali iskustvno koje su neki igrači dobili će im pomoći u budućnosti."

Inače, večeras je sudija Durieux petorici fudbalera Sarajeva pokazao žuti karton. Kod Celtica nije bilo igrača sa javnom opomenom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Hahhahaha hocete li brati maline...hahahajel krompir rodiooo..hahahahaah
0 8
bistrik87
Ja novinara i prevoda, jebali te poljoprivrednici u usta i gugl translejt
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije