Leo Messi se vraća na Camp Nou: Poluvrijeme će igrati za Barcelonu, poluvrijeme za protivnika!

Planira se spektakl

Leo Messi se vraća na Camp Nou: Poluvrijeme će igrati za Barcelonu, poluvrijeme za protivnika!

E. Ganibegović

Lionel Messi mogao bi se vratiti na Camp Nou. Ne u redove Barcelone, nego da odigra oproštajnu utakmicu na stadionu koji mu je bio dom 21 godinu.

Godine 2021. je kao slobodan igrač Lionel Messi zbog loše ekonomske situacije u Barceloni morao napustiti klub. Otišao je, dakle, bez obeštećenja.

Potpisao je tada za PSG. U francuskom klubu zadržao se dvije godine, no san o Ligi prvaka nikada nije dosanjan.

Kružile su glasine da će se Argentinac vratiti u Barcelonu nakon isteka ugovora u Parizu, no to se nije dogodilo.

Messi je nakon završetka saradnje s PSG-om odlučio da napusti Evropu. Potpisao je za Inter Miami i prvi je igrač koji je u dresu nekog kluba van Evrope osvojio Zlatnu loptu.

Oglasi

Camp Nou je trenutno u fazi renoviranja, a Leo Messi bi se na njega mogao vratiti. I to na njegovom otvaranju.

U sklopu 125. godišnjice Barcleone planira se utakmica s fudbalskom reprezentacijom Argentine i to na otvaranju novog izdanja kultnog Camp Nou stadiona.

Plan je da Lionel Messi igra 45 minuta u dresu Barcelone i na taj način se oprosti od kluba, a onda da 45 minuta igra i u dresu Argentine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da vidimo šta će od svega da bude. Jasno je da bi to bio veliki dan za navijače Barcelone, koji bi po posljednji put gledali čarobnjaka iz Rosarija u dresu voljenog kluba. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realno01
Prilika da paćenici još jednom bale za Lesiem koji ne navijaju za Barcu nego za Messia
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi