Ni Messijeva ni Augerova majka: Tri dana kasnije otkriven je identitet "najtraženije žene"

Svi su se pitali ko je

Ni Messijeva ni Augerova majka: Tri dana kasnije otkriven je identitet "najtraženije žene"

Admin Čaušević

Kako plavokosa žena grli Lionela Messija nakon osvajanja Svjetskog prvenstva je zaintrigrilala je mnoge. U prvi mah se mislilo da se radi o majci kapitena Gaučosa, a zatim o majci Sergia Aguera, međutim niti jedna od tih informacija nije tačna.

Nakon godina patnje, Messi je konačno dobio ono što je želio. Mađioničar iz Rosarija bio je odlučan da odvede reprezentaciju Argentine do trećeg Svjetskog prvenstva u svojoj historiji u čemu je i uspio.

Uz kapitena Gaučosa je bilo i nekoliko nogometaša iz takozvane "stare garde", poput Otamendija i Di Marije. Osim toga, pridružili su se i neki kojima je to bilo prvo iskustvo na Svjetskom prvenstvu, poput De Paula ili Juliana Alvareza.

Ali i cijeli tim iz delegacije koji je bio zadužen da se u kampu u Dohi osjećaju kao kod kuće, a to se odrazilo i na samoj proslavi dodjele pehara.

Usred slavlja na zelenoj travi stadiona Lusail, Leo Messi se mogao vidjeti kako se topi u srdačnom zagrljaju sa ženom koja je nosila dres Argentine.

Oglasi

Snimak emotivnog trenutka obišao je svijet i društvene mreže, pa i izazvao pomutnju, a najbolji igrač Mundijala se zagrlio sa kuharicom reprezentacije Argentine, Antonijom.

Radi se o tome da su kuharicu Antoniju u principu mnogi brkali sa Celijom, Leovom majkom, a zatim i sa majkom Sergia Aguera, Adrianom.

I to zato što se na snimci kuharica delegacije vidi s leđa, a jedna od rijetkih stvari koja se može uočiti je Leova nezadrživa emocija u trenutku susreta.

Ko je zapravio misteriozna žena?

Protagonistica toplog zagrljaja je niko drugi nego Antonia Farías, jedna od kuharica argentinske delegacije. Ova 42-godišnjakinja već deceniju radi s reprezentacijom, a u nedjelju je primila zasluženo priznanje.

Antonia ne samo da se pojavljuje kao jedan od ključnih članova delegacije gdje kuha za igrače, već i prati reprezntaciju na svakom njihovom putovanju, a ni ovo putovanje Katarom nije bilo izuzetak.

Messi i kuharica Antonia

Zajedno s Diegom Iacovoneom, Antonia je zadužena za usmjeravanje i vođenje svega što se tiče gastronomije oko argentinske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prije ovog puta na Bliski istok, iskusna kuharica je već imala priliku pratiti reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kao i na posljednjoj Copa Américi odigranoj u Brazilu te na Finalissimi održanon na Wembleyu.

Farias je jedna od dvije ženske predstavnice u delegaciji, zajedno s voditeljicom marketinga Verónicom Miele.

Top Komentari

atomskimrav
Izgleda da ste pogodili treci put iz prve?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi