Messija posjetili prijatelji iz Barcelone, on im otkrio neočekivanu vijest

Još nije stigla ponuda za povratak

Messija posjetili prijatelji iz Barcelone, on im otkrio neočekivanu vijest

Eldar Ganibegović

Lionela Messija su u Parizu posjetili nekadašnji saigrači iz Barcelone zajedno sa svojim suprugama, a Argentinac im je otkrio informaciju kojoj se ni oni, a vjerovatno ni niko od navijača Barcelone nije nadao.

Na kraju ove sezone Lionelu Messiju ističe ugovor s PSG-om i najvjerovatnije ćemo ga naredne sezone gledati u dresu nekog drugog kluba.

Za njegove usluge zainteresovan je saudijski Al-Hilal koji je dao bogatu ponudu, no otkako je otišao priča se o povratku u Barcelonu.

Argentinca su u glavnom gradu Francuske posjetili prijatelji iz Barcelone, no nisu očekivali da će čuti ono što im je rekao.

Messi se sastao s Jordijem Albom, Sergiom Busquetsom i Sergijem Robertom na zajedničkom ručku u restoranu u Parizu, te im saopštio da još uvijek nije dobio ponudu da se vrati u Barcelonu. 

"Igrači su komentarrisali situaciju svakoga od njih i razne trenutne probleme, a kada je na red došla tema Barcelone i Lea Messija, Leo im je otkrio da ponuda Barcelone još nije stigla", piše Mundo Deportivo. 

Oglasi

Barcelona još uvijek čeka dokument iz La Lige koji potvrđuje mogućnost registracije novih igrača. 

Jedno je sigurno - trener Xavi i predsjednik Joan Laporta jako žele da se Leo Messi vrati u Barcelonu.

"Učinit ćemo sve što je moguće da Lea Messija vratimo u Barcelonu", rekao je Laporta sredinom ovog mjeseca, a interes je potvrdio i sam Xavi. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjet ćemo na kraju šta će biti s Messijem i gdje će igrati naredne sezone. Jasno je da u PSG-u gotovo sigurno neće. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti