O reakciji golmana Betisa nakon majstorije Messija bruji čitav svijet

Najbolje oslikava genijalnost Argentinca

O reakciji golmana Betisa nakon majstorije Messija bruji čitav svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su kao gosti pobijedili Betis sa 4:1, a još jedan nestvaran meč odigrao je Lionel Messi.

Messi je protiv Betisa postigao novi hat-trick u svojoj karijeri, te je nakon trećeg gola dobio ovacije i od domaćih navijača.

Argentinac je postigao fantastičan gol iz slobodnjaka za 0:1, ali je remek djelo ostavio za kraj ove utakmice.

Messi je sa vrha kaznenog prostora uspio da lobuje golmana domaćih Paua Lopeza nakon čega su domaći navijači ustali na noge i aplaudirali jednom od najboljih igrača svih vremena.

Čak su i igrači na terenu ostali bez teksta jer se Lenglet uhvatio za glavu, no reakcija golmana domaćih zaista oslikava najbolje ovu majstoriju kapitena Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamuš
Jednom od najboljih svih vremena. Najbolji svih vremena je još uvijek trostruki svjetski prvak Edson Arantes do Nascimento - Pele
0 0
VelaHavle
Nije jednom od najboljih igraca svih vremena, nego najboljem svih vremena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi