Leon Bailey napustio Bayer, karijeru nastavlja u Premiershipu

Zamjena za Grealisha

Leon Bailey napustio Bayer, karijeru nastavlja u Premiershipu

E. Škorić

Krilni nogometaš više nije igrač Bayer Leverkusena.

Aston Villa i Bayer postigli su dogovor oko transfera 23-godišnjeg reprezentativca Jamajke koji je u dresu Bayera u Bundesligi odigrao 119 nastupa i postigao je 28 golova.

On će postati treće ovoljetno pojačanje tima iz Birminghama nakon što su ranije došli Ashley Cole iz Intera i Emiliano Buenda iz Norwich Cityja.

Ipak, navijače ovog kluba više brine vijest da će uskoro Jack Grealish put Manchestera, pošto se vjeruje da će potpisati za City, a njegovom klubu će pripasti čak 100 miliona funti obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo Bailey se sada nameće kao logičan potez Ville, koja je tražila zamjenu za Grealisha, koji je posljednjih sezona bio najbolji igrač ove ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi