Bonucci nakon što se sezona završila

"Sve je bilo spremno, svi su čekali našu sahranu"

10

Komentari (10)

Kenotala
Pa vise paznje je posveceno Juventusu i plasmanu u LP nego interu i osvojenom naslovu...samo jos jedna potvrda velicine Juventusa. Ima li potrebe pominjati da je navijacima intera Verona trenutno najomrazeniji klub.
Salence
Bonucci je odličan igrač,na terenu,valjda ga je malo ponijelo.Svi koji su gledali finale kupa vidjeli su da je Atalanta igrala,Juventus prošao.A zadnje kolo su zavisili od Milana,Atalante,Napolija,Verone,Bologne...i tek na kraju od sebe samih.Ponijelo ga,valjda,bilo mu pametnije da šuti,i zahvali i bogu i narodu što se POTREFILO da uđu u Champions League.Trebao je samo spomenuti ime "CHIESA,CHIESA,CHIESA!!!"i nakloniti mu se do poda,i za ligu i kup.Ostalo.....nije zaslužilo četvrto mjesto
Babuka1
Onda to nisi gledo finale kupa, Atalanta u 2. Poluvremenu nije loptu vidjela.
Kenotala
@Babuka1 A vjerovatno je vidio na poluvremenu na sajtu rezultati kakvo je stanje.
forza_juve
Kakav tim Leo?? Poljubiti noge Veroni i treneru, da je Napoli dobio bila bi sahrana
Joco89
Jeste osvojili nešto ove godine, mafijaši. Ne zaboravite zbog čega ste bili u 4. rangu.
_medinic_
Super cup,tim cup Ehamdullila❤?
Velez.Red
Jbg kada su se sudije pocele manje pitati ovo je vasa realnost. VAR ce vas sahraniti
DanteDMC
@Velez.Red druze realnost je da je Juventus u zadnjih 9 godina bio prvak Italije, sa i bez VAR-a, realnost je da je za to vrijeme taj isti Juventus igrao 2 finala LP (ili suih i tu sudije "gurale"), osvojili nekoliko puta kup i superkup Italije, tako da kuš.
Velez.Red
Kralju moj. Nema tibod Juventusa zadugo nista. Ulazu puno para da osvoje Ligu prvaka al nista. Sada jos kada se nema para za transfere. Boga mi tesko napravitbdobru ekipu. Tripleta je nesto sto Juve nikada nece postici a ako si Juveov navijac i ne znas sta to znaci. ⚫?⚫?⚫?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.