Leonardo kontaktirao Ramadanija, tema je transfer Pjanića u PSG

Bh. veznjak mijenja sredinu?

Leonardo kontaktirao Ramadanija, tema je transfer Pjanića u PSG

Bh. veznjak Miralem Pjanić je, čini se, nikada bliži odlasku iz Juventusa.

Pjanić je u redove Stare dame stigao prije četiri godine iz Rome i od tada se stalno špekulisalo da bi mogao promijeniti klub, ali čini se kako ta opcija nikada nije bila izvjesnija kao ovih dana.

Prema onome što su pisali italijanski mediji proteklih sedmica, Juventus je spreman da ga proda ili uključi u neki transfer kako bi dobio drugog igrača.

Tako se najviše špekulisalo da će popularni Mire završiti u PSG-u i to kao dio trampe između Stare dame i Svetaca nakon koje bi u Torinu završio Mauro Icardi.

Bez obzira na to da li će se u transfer biti uključen Icardi, PSG je spreman da angažuje Pjanića. Tako Le10Sport sinoć prenosi da je sportski direktor Parižana Leonardo stupio u kontakt s Pjanićevim agentom Falijem Ramadanijem kako bi bili eventualno dogovoreni detalji transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić ipak neće biti jedina meta Svetaca kada je u pitanju vezni red ovog ljeta jer su zainteresovani i za Sergeja Milinković-Savića, Sandra Tonalija i Lucasa Paquetu.

30-godišnji Pjanić ima još nekoliko opcija osim PSG-a. Ako je vjerovati onome što se pisalo proteklih sedmica ili mjeseci, Chelsea i Real Madrid su također klubovi koji bi ovog ljeta mogli krenuti u lov na nekadašnjeg Malog princa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi