Navijači Juventusa nisu baš oduševljeni imenom koje se povezuje sa klubom
Foto - EPA

Pavoletti meta Stare dame

Navijači Juventusa nisu baš oduševljeni imenom koje se povezuje sa klubom

M. Šljivak

Torinski Juventus ne blista ni ove sezone.

Prošle su predvođeni Maurzijom Sarrijem nekako uspjeli da dođu do novog naslova prvaka, a dolaskom Andree Pirla situacija u torinskom klubu i dalje ne izgleda dobro.

Iako su tek od Fiorentine u utorak doživjeli prvi poraz u Seriji A ove sezone, daleko je Juve od vrha i zaostaje čak 10 bodova za vodećim Milanom.

Navijači Juventusa su očajni zbog loše igre svog tima, ali se nadaju da bi tim uz adekvatna pojačanja mogao krenuti ka vrhu i ponovo odbraniti titulu prvaka.

Međutim, ime koje se spominje sa dolaskom u Torino nije ih obradovalo. Rukovdostvo kluba, prema pisanju Gazzetta dello Sport, pokušat će angažovati 32-godišnjeg napadača Cagliarija Leonarda Pavolettija.

Iskusnog napadača u Torinu vide kao odličnu zamjenu za Alvara Moratu, pa neće biti nikakvo čudo ako on na kraju zaista obuče dres Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pavoletti iza sebe ima dugu karijeru i uglavnom je igrao za one manje timove. Bio je jedno vrijeme član Napolija, tamo se međutim nije dugo zadržao, a igrao je još za Genou, Sassuolo, Varese, te nekoliko niželigaša.

Ove sezone je odigrao 12 utakmica i zabio je jedan pogodak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi