Ništa od okršaja Juventus - Napoli 13. januara, već je poznat novi termin?

Zbog zgusnutog rasporeda

Ništa od okršaja Juventus - Napoli 13. januara, već je poznat novi termin?

E. Čaušević

Jučer je odlučeno da će se utakmica između Juventusa i Napolija odigrati iako je ranije registrovana rezultatom 30 za klub iz Torina.

Na početku sezone smo trebali gledati derbi ovih ekipa u Torinu, ali utakmica nije odigrana jer zbog problema s koronavirusom gosti nisu doputovali na utakmicu.

Tada je odlučeno da će se meč registrovati u korist Juventusa rezultatom 3:0 što je izazvalo bijes Napolitanaca. Čelnici kluba iz Napulja odmah su podnijeli žalbu koja im je "upalila".

Naime, jučer je donesena odluka da se meč mora odigrati i da se treba odrediti termin. Sinoć je objavljeno da će se meč igrati već 13. januara, ali čini se da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danas je La Gazzetta dello Sport objavila da zbog zgusnutog rasporeda meč neće biti odigran tada već da će to najvjerovatnije biti neki termin u januaru na samom kraju sezone nakon što se vidi kako će timovi proći u evropskim takmičenjima.

No, jasno je da se odluka oko novog termina mora donijeti ubrzo, ali kako stvari stoje to vjerovatno neće biti 13. januara.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kristijan19
...U januaru na samom kraju sezone ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi