Stigli su sastavi iz Trebinja, pogledajte kako izgleda teren na Policama

Dva vrlo važna meča

Stigli su sastavi iz Trebinja, pogledajte kako izgleda teren na Policama

A. Čaušević

Poznati su sastavi za utakmice Leotar - Sarajevo te Sloboda - Igman Konjic. Radi se o vrlo važnim mečevima za sve četiri ekipe pa oba susreta na svoj način izazivaju posebnu pažnju.

Očekuje se da duel bivših prvaka BiH donese dosta neizvjesnosti. Domaćim su potrebni bodovi za opstanak, a gostima u borbi za Evropu.

Treneri Marko Maksimović i Emir Obuća su već odredili startne postave za koje vjeruju da će im donijeti pozitivan rezultat.

FK Leotar: Puletić, Čubrilo, Handžić, Aćimović, Đajić, Đuderija, Cmiljanović, Karić, Čavić, Pervan, Boban.

FK Sarajevo: Šahinović, Mulalić, Trako, Čataković, Đokanović, Varešanović, Ališah, Tomašević, Abubakar, Avramovski, Suljić.

Ono što je dobra vijest je ta da je teren na stadionu Police u optimalnom stanju pa će igrati imati dobre uslove za igru. 

Teren stadiona Police djeluje kao odlično pripremljen

Od 13 sati derbi začelja igrat će Sloboda i Igman. Bodovi su neophodni za obje ekipe pa je za očekivati jedan neizvjestan susret. 

Stigli su i sastavi za meč koji će se igrati u Banovićima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda: Bukvić, Jusić, Osmanković, Husejinović, Mehmedović, Beganović, Vranješ, Kapetanović, Bekić, Osmić, Delić.

FK Igman: Ćeman, Duraković, Bešagić, Velić, Hrelja, Hebibović, Bodul, Alagić, Dupovac, Jakupović, Ramić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi