L'Equipe: Juventus pozvao Messija!
Foto - EPA

Velike vijesti uglednog lista

L'Equipe: Juventus pozvao Messija!

M. Šljivak

Ugledni francuski list L'Equipe tvrdi da je Lionel Messi dobio i poziv iz Torina od Juventusa.

Leo je prije nekoliko dana saopštio čelnicima Barcelone da želi otići. Ipak, rukovodstvo kluba smatra da je njegov ugovor automatski produžen i ne žele da ga puste iz kluba.

Dok traje rat dvije strane Messi se povezuje sa brojnim klubovima. Prije svega tu je Manchester City, koji je najveći favorit za njegovo dovođenje, a stidljivo se još spominju Inter i PSG.

Ipak, L'Equipe je večeras objavio da je Messija pozvao i Juventus. Navodno je njegovog oca Jorgea pozvao neko iz Torina i ponudio mu je saradnju.

Međutim, gotovo je nemoguće da i čuveni Argentinac dođe u Torino. Rukovodstvo Stare dame radi uveliko na tome da se riješi određenih plata i da olakša budžet, a ista ekipa sa Messijem i Ronaldom bi napravila financijski haos.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svakako da bi bilo zanimljivo vidjeti Messija i Ronalda u istoj ekipi. To je često bio san svih, no on je u ovom trenutku nerealan, bez obzira na to što je L'Equipe izuzetno ugledan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Bas sam se pitao sto vam je ovoliko dugo trebalo da ovo objavite hahahha
11 1
Denchi
L'equipe laze i vise je neugledan nego ugledan, zbog sranja s Anelkom su dobili presudu zbog koje mogu lagati u novinama i lazirati izjave ljudi....bukvalno smece citirate, nije zgoreg informisati se....
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije