Crni Audi pojavio se u Bayernu - Iz njega je izašao najtiši fudbaler svijeta željan da bude zvijer
Leroy Sane smatra da još dosta može napredovati i gotovo svaki dan trenira samostalno kako bi se dodatno poboljšao kao igrač (Foto: Screenshot)

Dodatni treninzi za napredak

Crni Audi pojavio se u Bayernu - Iz njega je izašao najtiši fudbaler svijeta željan da bude zvijer

M. Šljivak

Većina fudbalskih zvijezda teško nađe motivaciju za dodatni rad nakon napornih treninga, pa su igrači tipa Cristiano Ronaldo ili Erling Haaland prava rijetkost. Leroy Sane iz Bayerna odlučio je da krene njihovim stopama i iznenadio je zaposlene u klubu kada se pojavio na noćnom treningu.

Leroy Sane želi se što prije vratiti u vrhunsku formu i ponuditi na terenu nešto posebno i na taj način pomoći Bayernu da osvoji trofeje ove sezone.

Ovaj 27-godišnji fudbaler nije imao ni sreće jer su ga povrede spriječile da eksplodira u Minhenu, no poprilično dobro je koristio prostor kojeg je dobijao.

Sane ove sezone igra sasvim dobro. Ipak, on želi dodatno napredovati, posebno u fizičkom smislu, pa se odlučio na dodatne treninge.

Audi je službeno vozilo igrača Bayerna i u klub su dužni dolaziti s automobilima ovog proizvođača (Foto: Screenshot)

Tako je jučer oko 19 sati crni Audi ušao u trening-centar Bayerna. Iz njega je izašao Sane i zatim je otišao u teretanu gdje je ostao više od sat vremena.

Fudbaler Bayerna se samovoljno odlučio na dodatne treninge. Radi ih nekoliko puta nedjeljno, veoma je motivisan i želi da dodatno napreduje u fizičkom dijelu.

Oglasi

Ovo je svakako veoma pohvalan potez. Iako je Sane odavno stekao ime u svjetskom fudbalu, on definitivno vjeruje da može biti još bolji i neće biti iznenađenje ako u narednim godinama potpuno eksplodira.

Sane je ove sezone nastupio u 24 utakmice za Bayern i ima učinak od 12 golova i šest asistencija u svim takmičenjima. Šest golova je zabio u Bundesligi, četiri u Ligi prvaka, te po jedan u Superkupu i Kupu Njemačke.

Ovaj fudbaler je u Minhen stigao 2020. godine. Bio je velika želja Hasana Salihamidžića i na kraju je transfer i ostvaren za cifru od 60 miliona eura.

Leroy je za Bayern nastupio u ukupno 113 utakmica. Ima jako dobar učinak od 36 postignutih golova, a ugovorom je vezan do juna 2025. godine.

Oglasi

Najtiši fudbaler svijeta je u svlačionici Bayerna: "Ne priča mnogo, teško je komunicirati s njim"

Velika većina profesionalnih fudbalera navikla je da u klubovima dobiju gotovo sve što požele.

Dosta je bahatosti i umišljenosti među njima i zaista je rijetko naći igrača koji ne priča mnogo unutar svlačionice ili na samom terenu.

Jedan međutim postoji i nastupa za Bayern. To je krilni napadač Leroy Sane koji važi za jednog od najmirnijih fudbalera na svijetu.

To su otkrili njemački mediji. Bild tvrdi da 26-godišnji ofanzivac ne voli previše da razgovara s trenerima i ostatkom ekipe i da samo želi 'pričati na terenu'.

"Sane ne želi previše razgovarati. Čak i trenerski tim teško pronalazi način za komunikaciju s njim. On više voli da 'priča na terenu'", piše Bild i navodi kako se Sane ne buni čak i kada je na klupi, što većina zvijezda radi.

Oglasi

"Iako je na početku sezone bio na klupi, Sane nije pravio nikakve probleme. Šutio je, iako mu se nije dopalo što je na klupi. Također, ne sviđa mu se što igra na desnom krilu, jer mu ta pozicija ne odgovara".

Ugledni njemački list navodi da će ova sezona biti presudna za Saneovu budućnost u Bayernu. Hasan Salihamidžić je uvjeren da će on pokazati sav svoj talenat koji posjeduje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Za njega je ova sezona odlučujuća. Igra za novi ugovor. Hasan Salihamidžić je uvjeren da će Sane uspjeti. Nakon Superkupa protiv Leipziga Hasan je ušao svlačionicu i javno je pohvalio Sanea riječima:

'Želim da uvijek vidim takav stav na terenu i da uvijek budeš ovako posvećen. Možeš biti najbolji u Evropi'. Hasan mu je najveća podrška u klubu, on ga je doveo ispred Tima Wernera prije dvije godine. Zbog njega su otkazali predugovor", piše Bild.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Odavno gluplji naslov nisam procitao.. svakim danom ste sve gori i gori...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi