Internetom kruži snimak zbog kojeg u Bayernu nemaju mira: Jasno je kao dan ko je zakuhao stvari!

Tuča Sanea i Manea

Internetom kruži snimak zbog kojeg u Bayernu nemaju mira: Jasno je kao dan ko je zakuhao stvari!

Admin Čaušević

Nespokoj u Bayernu traje već neko vrijeme i nema mu kraja. Iz dana u dan se pojavljuju novi skandali i svlačionica bavarskog diva je poput tempirane bombe. Sve to se odražava i na teren. 

Posljednji u nizu skandala desio se u utorak navečer prvo tokom, a zatim i nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja koju je na kraju Bayern izgubio sa visokih 3:0.

U centru pažnje su se našli Sadio Mane i Leroy Sane. Nakon nesuglasica na terenu, došlo je do fizičkog obračuna u gostujućoj svlačionici Etihada.

Za sve je okrivljen Senegalski fudbaler koji je prvi udario Nijemca, međutim na interenetu je osvanuo snimak koji otkriva pravog krivca.

Naime, tokom jedne akcije Sane nije uspio pronaći Manea, ali je Nathan Ake bez problema prekinuo pas te započeo akciju Građana.

Oglasi

Sane je tada skočio u zrak i dobacio je nešto Maneu. Nije poznato šta je tačno rekao, ali mnogi misli da je bilo uvredljivog karaktera. 

Senegalski ofanzivac i Nijemac su imali kratku diskusiju na terenu, a sitaucija je eskalirala u svlačionici.

Očigledno Mane nije mogao preći preko uvreda koje mu je uputio Sane te ga je udario zbog čega će žestoko biti kažnjen.

Bivši kandidat za osvajanje Zlatne lopte je u glavu udario, a njemački reprezentativac je završio sa povrijeđenom usnom koju je vješto krio od kamera prilikom povratka u Minhen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njemački mediji pišu da će bivši fudbaler Liverpoola proći sa novčanom kaznom, a na kraju sezone će biti i stavljen na transfer listu. 

Bayern je poznat kao klub simbol za disciplinu te se bilo kakvi ispadi rigorozno kažnjavaju pa bi tako Mane nakon samo jedne sezone na Allianz Areni mogao tražiti novi dom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sta im uradi City da su se počeli između sebe tući hahahaha
1 0
Ecosport
Kao fan Barcelone, uživam u patnji Bayerna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi