Tuča u svlačionici Bayerna nakon poraza od Cityja
Potpuni raspad sistema desio se u ekipi Bayerna tokom gostovanja kod Manchester Cityja (Foto: EPA)

Mane udario Sanea

Tuča u svlačionici Bayerna nakon poraza od Cityja

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern doživio je pravi debakl u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka kod Manchester Cityja. Bavarci su poraženi s 3:0, a nakon meča je, prema pisanju lista Bild, u svlačionici izbila tuča između Sadija Manea i Leroya Sanea.

Bayern je jučer potpuno potopljen u Manchesteru. City je pregazio Bavarce s 3:0 i došao je na korak od plasmana u polufinale Lige prvaka.

Stvari unutar minhenskog kluba očigledno ne funkcionišu najbolje. Eskalacija se, piše Bild, desila nakon jučerašnje utakmice kada je došlo do tuče unutar svlačionice.

Glavne uloge imali su Sadio Mane i Leroy Sane. Nastao je opšti haos.

"Mane i Sane su se potukli u svlačionici nakon poraza od Manchester Cityja. Mane je prišao Saneu nezadovoljan načinom na koji je govorio i udario ga je u usnu. Ostali igrači su morali intervenisati", piše Bild.

Mane i Sane su se i tokom utakmice raspravljali. Imali su očigledno jedan drugom šta reći i na kraju je došlo i do fizičkog obračuna između dvojice saigrača.

Oglasi

U Bayernu očigledno vlada veoma loša atmosfera unutar ekipe. Sve je eskalirao teškim porazom od Cityja i Thomas Tuchel će imati dosta problema da smiri igrače.

Interesantno je i to da je Sadio Mane nedavno bio u glavnoj ulozi kada je došlo do otkaza Julianu Nagelsmannu. Senegalac je navodno krivac za to.

"Desio se sukob između Manea i Nagelsmanna nakon druge utakmice protiv PSG-a. Mane je pred saigračima izrazio veliko nezadovoljstvo jer je igrao samo osam minuta. Tokom svađe igrači su vidjeli da se Nagelsmann poprilično uplašio", pišu njemački mediji i dodaje se:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Činjenica da je Mane počeo narednu utakmicu protiv Augsburga samo je ojačala mišljenje igrača da se Nagelsmann uplašio. S promjenom trenera rukovodstvo Bayerna se pobrinulo da se takve stvari ne dešavaju", navodi se.

Ovakva dešavanja veliki su izazov za sve u bavarskom velikanu. Hasan Salihamidžić je taj koji je zadužen za igrače i vidjet ćemo kako će riješiti ovaj problem unutar svlačionice.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Imal gdje ovih navijača bayerna pitam onako samo ... Hajde izbacili ste PSG hahahaha hahahaha Sta kaže onaj jedan tako ste pričali da će ispasti od PSG-a , e moj balo ne znaš ti kolika je razlika PSG - City i City - Bayern ali polako naučit ćeš gledati , pratit fudbal ...ne može preko noći !!! Imal gdje ovih navijača bayerna onako pitam bogami hahahaha
1 1
Jak Bayern sa tradicijom hahaha Istopi ih plastika , uništi sve živo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi