Leroy Sane mudro skrivao povrede, ali više ništa ne može spasiti Manea - Kraj za Senegalca!
Sadio Mane izvršio je fizički napad na saigrača Leroya Sanea nakon utakmice i poraza od Manchester Citjya

Očekuje se njegov odlazak iz kluba kao primjer drugima

Leroy Sane mudro skrivao povrede, ali više ništa ne može spasiti Manea - Kraj za Senegalca!

Midhat Šljivak

Sadio Mane udario je u svlačionici Bayerna saigrača Leroya Sanea nakon utakmice i poraza od Manchester Cityja. Maneu su zasmetale određene riječi koje mu je Sane uputio na terenu i odlučio je udariti saigrača u lice. Njemački reprezentativac se krio od novinara po povratku u Minhen i sakrio je povredu usne koju je zadobio, a Mane bi po svemu sudeći već nakon samo jedne sezone mogao napustiti klub.

Sadio Mane napravio je pravi skandal u svlačionici Bayerna. Senegalski napadač udario je saigrača Leroya Sanea i nanio mu je povredu na usni.

Navodno, Maneu je zasmetalo to što mu je saigrač prigovorio za određene stvari nakon utakmice. Odlučio je reagovati i napravio je nešto što je nepojmljivo za klub kao što je Bayern.

Prema Bildu, okidač za napad desio se u 83. minuti utakmice. Mane je ušao u prostor umjesto da primi loptu i to je zasmetalo Saneu. Odlučio mu je prigovoriti i nastala je rasprava na terenu.

Nije njemački reprezentativac očekivao ni u najluđim snovima da će ga Mane napasti u svlačionici. Senegalac je poznat kao miran i povučen čovjek, a još je i mjesec ramazan u kojem muslimani imaju mnogo više mira.

Međutim, napadač bavarskog velikana je eksplodirao i došlo je do napada u svlačionici.

Oglasi

Mane je udario Sanea u glavu. Njegova usna je pukla i natečena je i nju je upravo njemački reprezentativac skrivao po povratku u Minhen.

Očigledno da Leroy nije želio da se vidi povreda koju je dobio. Kamuflirao se po povratku kući, no ubrzo je skandal izašao u javnost.

Leroy Sane je skrivao usnu po povratku u Minhen (Foto: Screenshot)

Sadio Mane će biti kažnjen od strane kluba. Najavljuje se veoma brza reakcija rukovodstva Bayerna i vrlo je moguće da je Mane završio s klubom.

"Bayern ne može prihvatiti ovakvo ponašanje. Bit će kazne i klub mora postativi primjer za druge. Tuchel je trener s kojim se ovakve strane ne smiju dešavati. Ne vjerujem da će Sadio Mane ostati u Bayern u naredne sezone", napisao je novinar Bilda Florian Plettenberg i dodaje:

"Saigrači su šokirani. Mnogi od njih ne očekuju da dugo još ostane u klubu. Raspravlja se o kaznama. Moguća je suspenzija, novčana kazna, pa i raskid ugovora".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mane je navodno ranije imao i verbalne, te umalo fizičke obračune s bivšim trenerom Julianom Nagelsmannom koji je na kraju otpušten.

Nevjerovatno je ovakvo ponašanje Senegalca koji je ove sezone došao u Bayern za kojeg je ove sezone u 32 odigrane utakmice ostvario učinak od 11 golova i pet asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Sane je najvece smece u svlacionici Bayerna. Njegova idolentnost i njegovo ponasanje se ubjedljivo najvise trpi. Provocira saigrace i ovako ih dovede na ivicu ludila. Za mirnu svlacionicu prvog njega trebaju otjerati.
4 0
Sta im uradi City hahagaga sad počeli i otkazi hahaha
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti