Bio je to udarac ispod pojasa: Zapanjeni Lewandowski nije znao šta da odgovori

Neukusno pitanje Drogbe

Bio je to udarac ispod pojasa: Zapanjeni Lewandowski nije znao šta da odgovori

Eldar Ganibegović

Prije dva dana u Parizu je održana ceremonija na kojoj je dodijeljenja Zlatna lopta.

Prije nego što je najprestižnija individualna nagrada otišla u ruke Bezmeni, dodiljen je niz drugih nagrada.

Gavi je dobio "Copa" nagradu za najboljeg mladog igrača, zatim je Maneu uručena Socrates nagrada, nagrada Lav Yashin pripala je Courtoisu, Alexia Putellas osvojila je Zlatnu loptu u ženskoj konkurenciji, dok je trofej Gerd Muller otišao u ruke Lewandowskog.

Kada se Poljak pojavio na sceni kako bi preuzeo nagradu i održao kratki govor, gala voditelj Didier Drogba počeo je pričati o Erlingu Haalandu.

"Klinac je u formi", sažeo je uspjehe Norvežanina čiji se lik ocrtao na ekranu iza. Pojavio se pomalo zbunjeni igrač Barcelone, koji je odgovorio da je sezona duga.

Ova situacija naišla je na široki odjek, a mnogi su komentatori stali na stranu Poljaka. Smatralo se da je Drogbino ponašanje, iako možda ne zlonamjerno, bilo neumjesno i moglo pokvariti važan trenutak Lewandowskom.

Na videozapisu se vidi da ni Haalandovom saigraču De Bruyneu nije bilo baš najjasnije šta se događa i otkud Haaland u priči.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Lewandowski je bio zapanjen. Nije mogao vjerovati da je Drogba počeo govoriti o Haalandu odmah nakon dodjele nagrade", napisao je jedan korisnik Twittera.

Top Komentari

Benz
Ponizenje, tu rijec ste zaboravili u ovom tako zanimljivom tekstu
1 0
koraj
A sta ga je pitao???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi