Milnera je Haaland gledao u oči i izrekao veliku laž

Fudbaler Liverpoola otkrio

Milnera je Haaland gledao u oči i izrekao veliku laž

Eldar Ganibegović

U derbiju 11. kola Premier lige Liverpool je jučer s 1:0 savladao ekipu Manchester Cityja.

Pobjedonosni gol za Redse u drugom je poluvremenu postigao Salah, a Erling Haaland tako na drugoj utakmici protiv Liverpoola u dresu Cityja nije uspio da postigne gol.

Nakon meča intervju je engleskim medijima dao fudbaler Liverpoola James Milner i otkrio zanimljivu informaciju o Haalandu.

Veteran s Anfielda otkrio je da mu je Haaland lagao prije mnogo godina kada mu je Norvežanin obećao da će otići u Leeds United, još jedan klub u Engleskoj za koji je igrao napadačev otac Alf-Inge.

"Mogu potvrditi da mi je prije nekog vremena rekao da će potpisati za Leeds kada sam igrao protiv njega. Očito mi je lagao, tako da sam razočaran", rekao je Milner smijući se, prenose britanski mediji.

Inače, Erling Haaland bio je 10. u poretku za Zlatnu loptu čija se ceremonija dodjele u Parizu upravo održava.

Van Dijk otkrio tajnu zaustavljanja Haalanda.

Van Dijk je tako jučer po drugi put uspio zaustaviti mašinu za golove u liku Erlinga Haalanda, a otkrio je i svoju "tajnu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dati svoje živote braneći, to defanzivci moraju raditi. To je ono što moramo raditi svaku utakmicu, ako nam padne i trunka koncentracije, bit ćemo kažnjeni.

Radilo se o puno trčanja i komunikacij, o tome ko je imao veću želju, a to smo bili mi. Treba puno za uzeti tri boda sa Cityjem. Znali smo da će to biti vrlo intenzivna utakmica, tako je bilo svaki put posljednjih godina", objasnio je Van Dijk, prenose britanski mediji.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije