"Lewandowski nema potrebe da trenira, nema više šta naučiti"
Foto - EPA

Trener velikog rivala izuzetno poštuje Poljaka

"Lewandowski nema potrebe da trenira, nema više šta naučiti"

M. Šljivak

Fantastičnu izjavu dao je danas trener RB Leipziga Julian Naglesmann.

Mladi trener koji odavno već pravi čuda u Bundesligi očaran je onim što na terenu radi napadač velikog rivala Bayerna Robert Lewandowski i tvrdi da nema potrebe da išta trenira do kraja karijere, jer nema više šta naučiti.

"Uz svo poštovanje prema svima, ali Robert Lewandowski nema potrebe da više trenira. On može napraviti sve, nema više šta naučiti i samo mu je potrebno da radi treninge kako bi bio spreman za vikend", poručio je Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Veliko poštovanje ima Nagelsmann prema fantastičnom napadaču. Nije to nikakvo čudo jer je Lewa godinama već čudesan i zabija golove kao na traci.

I u novoj sezoni poljski napadač će biti glavni izazov za sve defanzivce i ko njega zaustavi protiv Bayerna je napravio dobar posao.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi