Čovjek koji se kao duh iz lampe pojavi svako četiri godine "zaledio" Lewandowskog

Nevjerovatan je

Čovjek koji se kao duh iz lampe pojavi svako četiri godine "zaledio" Lewandowskog

Admin Čaušević

Prvi promašeni penal na Svjetskom prvenstvu i to od čovjeka koji je praktično nepogriješiv sa bijele tačke. "Hipnotizirao" ga je golman koji se pojavljuje svako četiri godine na velikoj sceni.

Kada dođe Svjetsko prvenstvo Guillermo Ochoa se u nekoliko sedmica pretvori u jednog od najboljih golmana svijeta.

Takmičenje u Kataru je četvrti Mundijal u karijeri za 37-godišnjeg golmana, a već na prvom nastupu pokazao je kakva je hobotnica među stativama.

Na startu drugog dijela utakmice Poljska - Meksiko sviran je penal za evropsku selekciju, a odgovornost je preuzeo ko drugi nego Robert Lewandowski.

[twitter]https://twitter.com/em_sandy/status/1595104253487505408[/twitter]

Lewandowski je vrlo vjerovatno znao ko ga čeka na golu, a može se reći i da je poprilično loše šutirao za njegove standarde.

Ochoa je sjajno pročitao gdje će šutirati napadač Barcelone te je bez većih problema zaustavio šut jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Iskusni Meksikanac i nije imao neku karijeru na Starom kontinentu. Branio je Belgiji, Španiji i Francuskoj, a posljednje tri godine je član meksičke Americe.

Top Komentari

nakopitam
Karrina od igraca
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi