Lewandowski podržao Kovača: Ne pokazuje znakove slabosti

Situacija u Bayernu mnogo bolja

Lewandowski podržao Kovača: Ne pokazuje znakove slabosti

Situacija u Bayernu je za hrvatskog trenera Niku Kovača daleko bolja u odnosu na protekli period.

Premda se činilo da će Kovač spakovati kofere i napustiti Alllianz Arenu, uslijedile su nešto bolje igre Bayerna poslije kojih stvari napokon dolaze na svoje, a uz njega je sada stao i jedan od najboljih igrača Robert Lewandowski.

"Kovač je pokušao promijeniti stvari kada ništa nije išlo po planu. Male stvari su bitne, detalji. Ako je to njegov uvid u stvari, onda to nije znak slabosti, jer samo pomoću detalja možeš biti dobar trener", smatra ubojita 'devetka'.

Opisao je Lewandowski i situaciju kada su nakon kiksa protiv Fortune Dusseldorf u svlačionici ušli čelnici kluba.

"Taj razgovor nam je svima pomogao, dao nam je snagu. Dobro je čudi mišljenja, sve strane su objasnile što možemo raditi bolje i onda se osjeća olakšanje", dodao je sjajni poljski napadač.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern se inače u Bundesligi trenutno nalazi na drugom mjestu sa devet bodova manje u odnosu na vodeću Borussiju Dortmund.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Samo guraj Niko. Pusti ove 35-godisnje tetkice
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi