Lewina poruka Rodriguezu prije početka Mundijala sada izgleda jako čudno

Koji golovi Roberte?

Lewina poruka Rodriguezu prije početka Mundijala sada izgleda jako čudno

Poljska se sinoć oprostila od svake šanse da dođe do osmine finala Svjetskog prvenstva, iako je pred početak Mundijala u Rusiji bila favorit za prolaz svoje grupe H.

Prva zvijezda selekcije Poljske, Robert Lewandowski je i dalje bez ispaljenog metka, a sinoć je fudbalski čaš njemu i njegovim saigračima održala Kolumbija.

Sjajni Kolumbijci su slavili sa 3:0, a odličnu partiju u dresu ove selekcije je pružio i James Rodriguez, saigrač Roberta Lewandowskog iz Bayerna.

Rodriguez je sinoć upisao dvije sjajne asistencije, a sada Tweet koji mu je Robert Lewandowski poslao nakon što su izvučene grupe Mundijala u Rusiji izgleda u najmanju ruku čudno.

"Zdravo moj brate, sjećam se tvojim sjajnih golova sa prošlog Mundijala. Nadam se da ćeš se ti sjećati mojih iz Rusije", poručio je tada Robert Lewandowski.

Siguno je da sada Lewandowski žali što je ikada poslao ovaj Tweet, a isti je nakon užasnih partija Poljske i napadača Bayerna sada postao hit na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije