Lichsteiner: Napoli i Fiorentina nam nisu konkurenti

Više cijeni Romu i Inter

Lichsteiner: Napoli i Fiorentina nam nisu konkurenti

Fudbaler Juventusa Stephan Lichsteiner je u izjavi za italijanske medije govorio o borbi za Scudetto.

Reprezentativac Švicarske je poručio da su Juventusovi jedini konkurenti za titulu Roma i Inter, te da ne vjeruje da bi im Napoli i Fiorentina mogli ozbiljnije poremetiti planove.

"Pronašli smo pravi put ka pobjedama. Nisam opterećen time da li nas se drugi timovi ponovo plaše, ali ponovo smo u igri za titulu", rekao je Lichsteiner, koji je potom prokomentarisao rivale:

"Siguran sam da Inter može osvojiti prvenstvo, baš kao i Roma koja ima dobre igrače i trenera. Oni će nam biti najveći konkurenti za titulu. Mislim da nam Napoli i Fiorentina ipak nisu toliki rivali u borbi za naslov".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus se nakon užasnog početka sezone sada nalazi na solidnom četvrtom mjestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Interom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.